bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Platinum menu govedina i piletina 375g

440.00 рсд

  • Kompletna vlažna hrana namenjena ishrani odraslih pasa
  • Sadrži minimum 83% svežeg goveđeg i pilećeg mesa
  • Sadrži krompir kao izvor ugljenih hidrata i povrće kao izvor prirodnoh antioksidanasa
  • Sadrži samo vrhunske sastojke koji se mogu koristiti u ljudskoj ishrani
  • Ne sadrži dodatke koji štete i naprežu organizam
  • Ne sadrži gluten i genetski modifikovane sirovine

Opis

Kompletna vlažna hrana sa govedinom i piletinom namenjena ishrani odraslih pasa svih rasa. Sadrži minimum 83% svežeg goveđeg i pilećeg mesa kuvanog na pari u sopstvenom soku i vlažnost hrane od samo 69%. Namenjena ishrani pasa svih rasa i starosti. Sadrži 48% svežeg pilećeg mesa i 35% svežeg goveđeg mesa. Sadrži krompir kao izvor ugljenih hidrata i povrće kao izvor prirodnoh antioksidanasa. Sadrži samo vrhunske sastojke koji se mogu  koristiti u ljudskoj ishrani. Ne sadrži dodatke koji štete i naprežu organizam. Ne sadrži gluten i genetski modifikovane sirovine.  Platinum Menui se pakuje u čvrstom i praktičnom Tetra Recart pakovanju. Aroma se zadržava od prvog do poslednjeg zalogaja. Nakon otvaranja pakovanja držati ga u frižideru maksimalno 3 dana.

Sastav:  Sveže pileće meso 48%, sveže goveđe meso 35%, dehidrirani krompir, brokoli, šargarepa, praziluk, lososovo ulje, hlano ceđeno maslinovo ulje, sušeni pivski kvasac.

Analitički sastav: Sirovi proteini 14,5%, Sirova ulja I masti 9,00%, Sirovi pepeo 2,00,%, Kalcijum 0,65%,Sirova vlakna 0,65%,Fosfor0,35%,Vlaga(prirodna) 69,00%

Količina dodataka po kilogramu: Vitamini: Vitamin D3 ( 3a671 ) 480 IU, Vitami E ( 3a700 ) 60mg. Bakar ( E-4 bakar sulfat pentahidrat ) 1mg, Cink ( 3b603 cink oksid ) 15mg, Selenium ( E-8 sodium selenit ) 0,03mg.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

https://in-pet.rs/wp-content/uploads/2022/03/logo-inpet-sajt-2-e1647904013294.png
Kontakt
Vojvode Stepe 53, Inđija
Pon - Pet : 8:00 - 19:00
Sub : 8:00 - 16:00
Newsletter