bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hill’s Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care Hrana za Pse sa Piletinom 1 kg

2,320.00 рсд

Izuzetno svarljiva kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za odrasle pse za redukciju poremećaja apsorpcije creva, kompenzaciju lošeg varenja, egzokrine insuficijencije pankreasa i poremećaja kojima pogoduje hrana sa niskim sadržajem masti, kao i za podršku u stresnim situacijama, koje dovode do smanjenja povezanog ponašanja. Ova hrana sadrži izuzetno lako svarljive sastojke, povećane nivoe natrijuma i kalijuma, kao i tripsin-hidrolizovani goveđi kazein.

Opis

Baš kao i ljudi, pojedini psi su pod stresom što može negativno da utiče na njihovo opšte zdravlje. Stres može dovesti do disbalansa mikrobioma creva i povećane pokretljivosti creva što dovodi do digestivnih smetnji, veoma neprijatnog iskustva za sve. Hill’s nutricionisti i veterinari su razvili Hill’s Prescription Diet i/d Stress suvu hranu za pse koja je posebno formulisana za rešavanje ponašanja povezanih sa stresom kod pasa do 14 kg.

Ojačana Hill’s ActivBiome+ tehnologijom sastojaka, vlasnička mešavina prebiotika, za koju je klinički dokazano da brzo neguje mikrobiom creva za podršku digestivnog zdravlja i blagostanja.

Glavne indikacije:

  • Kolitis izazvan stresom kod pasa težine manje od 14 kg

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u postizanju umirujućeg efekta, podržava zdravo varenje i poboljšava kvalitet stolice
  • Podstiče aktivnost korisnih bakterija u crevima i smiruje GI trakt
  • Dugoročna ishrana pomaže zdravom imunom sistemu
  • S+OXSHIELD: Formulisana da podstiče urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Izuzetno lako svarljiva formula sa hidrolizatom mlečnog proteina za regulisanje stresa
  • Jedinstvena mešavina prebiotika i đumbira
  • Obogaćeno klinički dokazanim antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama iz ribljeg ulja

Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care hranom za pse za pomoć u održavanju zdravlja sistema za varenje kod vašeg psa, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da pomogne vašem psu da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

https://in-pet.rs/wp-content/uploads/2022/03/logo-inpet-sajt-2-e1647904013294.png
Kontakt
Vojvode Stepe 53, Inđija
Pon - Pet : 8:00 - 20:00
Sub : 8:00 - 16:00
Newsletter